Benodigheden voor het paard en rij uitrusting voor de ruiter: Ekkia is de specialist van de paarden wereld.

WINTEC

Tijd om te rijden, tijd om te genieten.
Het wereldwijd op de markt brengen van het Wintec assortiment in 1986 is het bewijs van de innovatieve benadering van de zadel productie door de Bates broers.
De WINTEC zadels zijn ontworpen door de wil om een lichter zadel te maken en toen werd besloten om het zadel met een dun laagje schuim en gelamineerde stof te bekleden.

WINTEC was het eerste zadel vervaardigd uit high-tech materialen en slaat hiermee een moderne weg in in een industrie die stevig vasthoudt aan tradities. WINTEC zadels zijn buitengewoon licht van gewicht, gemakkelijk te onderhouden, van hoge kwaliteit en in een scala van heldere kleuren beschikbaar. WINTEC zadels voorzien ruiters over de hele wereld van een hoogwaardig alternatief voor leren zadels om het makkelijker te maken meer tijd met hun paarden door te brengen. Het werd enthousiast geaccepteerd door ruiters op alle niveaus, waaronder Olympiërs. De kwaliteit van de WINTEC serie werd gedemonstreerd tijdens de Olympische Spelen van 1992, toen reed Isabell Werth op een WINTEC zadel in het gouden medaille-winnende Duitse dressuurteam.

Het doel van WINTEC is om paardrijden makkelijk en comfortabel te maken. Omdat WINTEC werelds toonaangevende innovaties , high-tech materialen, kenmerken en het lichte gewicht zadels biedt, is gemakkelijk te zien waarom dit bedrijf wereld leider in synthetische zadels is.

Nieuws over een merk

  • Easy Change Fit Solution, DE meest uitgebreide oplossing voor het op maat maken van een zadel!

    06.12.2012

    Lees al ons nieuws

Onze keuze van het moment

WINTEC 500 Veelzijdigheidzadel met CAIR®

WINTEC 500 Veelzijdigheidzadel met CAIR®
Een stevig en comfortabel veelzijdigheidzadel, die voor een stabiele zit zorgt bij alle disciplines. Bevat hoog presterende uitrusting.

Lees meer