Benodigheden voor het paard en rij uitrusting voor de ruiter: Ekkia is de specialist van de paarden wereld.

FEELING

Een kwaliteits schakel tussen u en uw paard.
Ontwikkeld als referentie voor alles wat met mondstukken te maken (bitten en trenzen), is het merk FEELING bekend om kwaliteit en de afwerking van zijn bitten. Alle FEELING bitten worden tijdens productie uitvoerig getest omdat een kwaliteits bit garant staat voor veiligheid.
FEELING bitten zijn gemaakt van zeer hoge kwaliteit (de beste) 18 chroom roestvrij staal die het "Lost Wax System" gebruikt wat een perfecte finishing en glans geeft, in tegenstelling tot de gezandstraalde versie wat meestal gebreken vertoont.
Om aan de vraag te voldoen heeft FEELING een "gesatineerde roestvrijstalen" collectie ontwikkeld. Deze “satin look” is alleen uit esthetisch oogpunt om zo een bit bijpassend te vinden bij de gespen van uw favoriete hoofdstel. Als de specialist en leider in het “roestvrij stalen” veld, brengt FEELING ook een brede collectie sporen en (gewone of veiligheids) beugels voor alle praktijken en disciplines. En om het beter betaalbaar te maken voor iedereen heeft het merk FEELING in 2011 het merk FEELING FIRST gelanceerd, van een gelijkwaardige kwaliteit maar met een minder verfijnde afwerking.

Nieuws over een merk