Benodigheden voor het paard en rij uitrusting voor de ruiter: Ekkia is de specialist van de paarden wereld.

EQUITHÈME

Gemaakt in 1985, is EQUITHÈME het merk wat de stijl van rijkleding radicaal gemoderniseerd heeft… en heeft een revolutie heeft plaats gevonden in de fashion van paardensport.
EQUITHÈME heeft de traditionele corduroy broeken en gewatteerde jassen doen vergeten en wordt het trend setting merk wat niemand kan ontgaan.
In 2004 begint EQUITHÈME met de chocolade/lichtblauwe lijn… een onvergetenlijk succes dat al vijf jaar aan de gang is, over grenzen gaat en opgepakt wordt door anderen.
Door te gokken op goedpassende , comfortabele materialen en kleuren, met lijnen van technische- en sportkleding, die ieder jaar met een nieuwe kleur combinatie komt, is EQUITHÈME het merk wat de grootste keuze heeft in kleding, paarden- en honden uitrusting
Vandaag, gaat onze EQUITHÈME collectie voor een relaxte sportswear look. “Hip en comfortabel” is het doel wat wordt bereikt door aandacht te geven aan die details die het verschil maken - zodat uiteindelijk dat kleden om paard te rijden leuk wordt!!
EQUITHÈME is officieel de leverancier van de Franse ruitersport teams.

Onze keuze van het moment

EQUITHÈME “Primera” rijlaarzen, generfd leer

EQUITHÃME âPrimeraâ rijlaarzen, generfd leer
Eindelijk, laarzen die soepel, comfortabel, goed aanpasbaar en gemakkelijk zijn om aan te trekken.... voor een zeer goede prijs!

Lees meer