Benodigheden voor het paard en rij uitrusting voor de ruiter: Ekkia is de specialist van de paarden wereld.

C.S.O.

Een merk, absoluut in het hoge segment, high-tech Clothing Sportswear Outdoor - C.S.O. – kleding, schoenen en laarzen combineren top R&D materialen. C.S.O. is geïnspireed door extreme sport om gemak en prestatie te combineren zodat het paardrijden uw enige zorg is … zelfs als het weer niet perfect is.
Ontworpen voor regelmatig en intensief gebruik en voor wedstrijden, de technische C.S.O. collecties hebben ook betrekking op de uitrusting van het paard met een collectie van zeer hoge kwaliteit van goed afgewerkte hoofdstellen, stijgbeugelriemen en singels gemaakt van de beste selectie volnerf vaarsleder. En omdat het motto van C.S.O. is “bescherming eerst”, helpt het uw paard beter te presteren als het high tech C.S.O. beenbescherming en zadelonderleggers draagt.

Nieuws over een merk

Onze keuze van het moment

C.S.O. “Elastiques” peesbeschermers

C.S.O. âElastiquesâ peesbeschermers
Ideaal tijdens de training, deze totaal elastische soepele beschermers ondersteunen de pezen perfect. Gemakkelijk in gebruik, als vervanging van polo bandages voor ruiters on the go of voor hen die niet graag polo bandages gebruiken. Van 3 mm dik ademende honinggraat neopreen met 5 mm dik gevoerde...

Lees meer