Benodigheden voor het paard en rij uitrusting voor de ruiter: Ekkia is de specialist van de paarden wereld.
 • AFTER RIDING

  Het kledingmerk en ruitersportartikelen met het gevoel voor sportswear en vrije tiid voor degene...
  Lees meer
  Het kledingmerk en ruitersportartikelen met het gevoel voor sportswear en vrije tiid voor degene die houden van casual chic, sober maatwerk en een zorgvuldige afwerking.


  Zie alle producten per merk
 • AKOX

  Een collectie van Prince of Wales of polo sporen met spoorriempjes in een blisterverpakking.
  Lees meer
  Een collectie van Prince of Wales of polo sporen met spoorriempjes in een blisterverpakking.


  Zie alle producten per merk
 • APOLLO

  Uw eerste ruitersportartikelen voor een kleine prijs voor uw debuut in paardijden, voor recreatie...
  Lees meer
  Uw eerste ruitersportartikelen voor een kleine prijs voor uw debuut in paardijden, voor recreatie rijden, voor maneges en mennen. Volnerf buffel leer voor hoofdstellen, zadels en tuigen. En sterke synthetische materialen voor accessoires en essentiele ruiter uitrusting zodat paardrijden voor iedereen betaalbaar is.


  Zie alle producten per merk
 • B.C. HATS

  Bill Conner heeft de de oorspronkelijke leren Australië hoed met een vormbare rand in 1969...
  Lees meer
  Bill Conner heeft de de oorspronkelijke leren Australië hoed met een vormbare rand in 1969 ontworpen. De unieke constructie en het gebruik van lichtgewicht leer is een revolutie in de Australische hoeden industrie en brengen veel copy cats voort. BC Hats is nog steeds een familiebedrijf gericht op kwaliteit, service, en originele Australische hoeden! Geniet.


  Zie alle producten per merk
 • BATES

  Bates Australië wordt gedreven door een filosofie van echte innovatie gericht op de prestaties...
  Lees meer
  Bates Australië wordt gedreven door een filosofie van echte innovatie gericht op de prestaties van zadels voor zowel paard als ruiter. Een onlesbare dorst voor het begrijpen van de impact die zadels hebben op de paarden rug en hun onverbiddelijke geduld voor het oplossen van problemen heeft Bates Australië hun reputatie vediend als de industriële leider in innovatie. Hun filosofie van innovatie en uitmuntendheid dringt door tot elk aspect van hun bedrijf, van de tekentafel tot aan elke steek aan hun zadels.
  Bates Saddlery werd opgericht in 1934 door de heer George Bates. Vanaf het begin was het doel van George Bates een van hoge kwaliteit zadels te produceren voor verschillende discplines in de paardensport en gedurende decennia is het bedrijf trouw gebleven aan visie van de stichter.
  Nu heeft het bedrijf een nieuwe naam, Bates Australië, en wordt gerund door één van de kleinzonen van de oprichter, Ron Bates, met een andere kleinzoon, Ken Bates. Het wereldwijd op de markt brengen van het Wintec assortiment in 1986 is het bewijs van hun innovatieve benadering van de zadel productie. Wintec was het eerste zadel gemaakt van high-tech synthetische materialen en slaat hiermee een moderne weg in in een industrie die stevig vasthoudt aan tradities. In 1996 heeft Bates Australië weer voor een revolutie in de industrie gezorgd, met de lancering van de EASY-Change ™ Gulet Systeem, waardoor de ruiter zijn zadel kan aanpassen aan het paardenlichaam dat steeds veranderd.
  Het onderzoeks- en ontwikkelings team van Bates Australië is verantwoordelijk geweest voor het ontwikkelen van radicale systemen die het mogelijk maken zadels te produceren met ongeëvenaarde prestaties. De Bates zadels zijn de technologisch meest geavanceerde zadels in de wereld, met een Elastiflex zadelboom, het verstelbare Flexibloc system, unieke stijgbeugelophanging en het verstelbare Y-singelsysteem om er een paar te noemen. De nieuwste revolutionaire innovatie van Bates Australië is toegejuicht door gerenommeerde ruiters, dierenartsen, oefentherapeuten en zadelmakers over de hele wereld. Het CAIR Panel system is uitgeroepen tot één van de grootste uitvindingen van de 21e eeuw. Het idée van lucht als ultieme demping op de werking van de spieren van het paard is een eenvoudig concept, niemand had echter kunnen voorspellen dat dit eenvoudige systeem zo’n diepgaand verschil maakt op de prestaties van zowel ruiter als paard. De Bates broers beschouwen het CAIR Panel Systeem als hun grootste en meest belangrijkste vernieuwing in de zadel industrie.


  Zie alle producten per merk
 • BEAUMONT

  Sinds 30 jaar ontwerpt en fabriceert BEAUMONT elektrische omheining apparatuur. Om een omheining...
  Lees meer
  Sinds 30 jaar ontwerpt en fabriceert BEAUMONT elektrische omheining apparatuur. Om een omheining goed te laten functioneren moeten alle onderdelen een geheel zijn. Bij BEAUMONT's, zijn alle producten, zo vervaardigd dat uw afrastering een veilige en duurzame barrière is. Ons totaalconcept is gericht op het veilig houden van al onze dieren.


  Zie alle producten per merk
 • BELSTAR

  Bent u een beginnende ruiter of rijdt u afentoe en zoekt u een betaalbare ruitersportuitrusting...
  Lees meer
  Bent u een beginnende ruiter of rijdt u afentoe en zoekt u een betaalbare ruitersportuitrusting dan geven BELSTAR broeken en caps u comfort en bescherming in de meest traditionele of de meest avant-gardistische stijl.


  Zie alle producten per merk
 • C.S.O.

  Een merk, absoluut in het hoge segment, high-tech Clothing Sportswear Outdoor - C.S.O. –...
  Lees meer
  Een merk, absoluut in het hoge segment, high-tech Clothing Sportswear Outdoor - C.S.O. – kleding, schoenen en laarzen combineren top R&D materialen. C.S.O. is geïnspireed door extreme sport om gemak en prestatie te combineren zodat het paardrijden uw enige zorg is … zelfs als het weer niet perfect is.
  Ontworpen voor regelmatig en intensief gebruik en voor wedstrijden, de technische C.S.O. collecties hebben ook betrekking op de uitrusting van het paard met een collectie van zeer hoge kwaliteit van goed afgewerkte hoofdstellen, stijgbeugelriemen en singels gemaakt van de beste selectie volnerf vaarsleder. En omdat het motto van C.S.O. is “bescherming eerst”, helpt het uw paard beter te presteren als het high tech C.S.O. beenbescherming en zadelonderleggers draagt.


  Zie alle producten per merk
 • CASCO

  Sinds meer dan twintig jaar staat de naam CASCO voor innovatie en superieure kwaliteit. CASCO is...
  Lees meer
  Sinds meer dan twintig jaar staat de naam CASCO voor innovatie en superieure kwaliteit. CASCO is één van Europa's toonaangevende fabrikanten van beschermende helmen. De veiligheid, functie, comfort en design zijn perfect gecombineerd in CASCO en bekrachtigd door onze "gebruikers" met hun feedback en suggesties. Dit is inclusief ervaren atleten, zoals de hippische Jos Lansink.
  Casco staat voor topkwaliteit en innovatie op alle productgebieden. Bijvoorbeeld, in de wedstrijdsport worden onze innovaties ontwikkeld en zijn van toepassing op recreatieve sporten. Dat is waarom het essentieel is tijdens de product ontwikkeling nieuwe ideeën te testen onder extreme omstandigheden, en om de feedback te krijgen van wereldklasse atleten, om toekomstige producten te kunnen door ontwikkelen.


  Zie alle producten per merk
 • CHOPLIN

  Bekend om zijn caps met traditionele elegantie gecombineerd met modern comfort, zorgt CHOPLIN voor...
  Lees meer
  Bekend om zijn caps met traditionele elegantie gecombineerd met modern comfort, zorgt CHOPLIN voor een zeer goede bescherming dankzij het gebruik van high tech materialen. Het kiezen van een CHOPLIN cap is een garantie voor innovatie en duurzame kwaliteit.


  Zie alle producten per merk
 • CORTINA

  Voor diegene die houden van soepel en makkelijk te onderhouden leerwerk. CORTINA hoofdstellen en...
  Lees meer
  Voor diegene die houden van soepel en makkelijk te onderhouden leerwerk. CORTINA hoofdstellen en trainings benodigdheden zijn gemaakt van volnerf geolied buffel leder, kan direct worden gebruikt en verkleind het risico van scheuren. Stof en zweet zijn gemakkelijk te verwijderen zodat het sneller schoon is. Maar we raden wel aan het leder regelmatig te onderhouden voor een langere levensduur.


  Zie alle producten per merk
 • DAINESE

  DAINESE's motto: mensen beschermen van top tot teen. DAINESE is de wereldleider in de productie...
  Lees meer
  DAINESE's motto: mensen beschermen van top tot teen. DAINESE is de wereldleider in de productie van beschermende kleding voor motorrijders en voor degenen die deelnemen aan dynamische sporten.
  DAINESE werd opgericht in 1972 in Molvena door de huidige CEO, Lino Dainese, die begon met de productie van een leren motorcross broek.
  Hij denkt na over beweging, snelheid en vrijheid en hoe deze te combineren met veiligheid. Motorrijders racen, durven en bereiken de grenzen van hun fiets: dit vinden ze leuk en niets anders interesseert hen. Daarom moet iemand zich zorgen maken over hun bescherming, iemand die ze kent en weet hoe te anticiperen aan hun behoeften.

  Voor DAINESE betekent het creëren van bescherming en veiligheid voor de mensen op zoek naar inspiratie in de natuur: bijvoorbeeld, het observeren van de manier waarop de evolutie een gordeldier heeft gemaakt of een schaal van een kreeft. Geschiedenis is ook een bron van inspiratie met middeleeuwse en renaissance harnassen die bescherming, ergonomie en veiligheid boden aan een aantal bevoorrechte ridders. Het is de uitdaging: gebruik van concepten gecreërd door de natuur en een aantal van de meest briljante historische intuïties om beschermende kleding te ontwikkelen die kan worden gebruikt door bijna iedereen. Eindelijk Democratische bescherming.
  Sinds het begin werkt DAINESE samen met wereldkampioenen. Behalve een eenvoudige wijze van een ondersteunend proces, is er een diepere bedoeling gekoppeld aan onderzoek en ontwikkeling van vernieuwende oplossingen om piloten en atleten te beschermen in de zeer harde wereld van concurrentie.

  DAINESE begon met motors, maar ging veel verder dandat: sinds 1995 worden de technologieën ontwikkeld voor de veiligheid van motorrijders toegepast op andere sporten. Mountainbiken, dan skiën, dan watersporten zoals jet-skiën en kitesurfen, en tenslotte paardrijden.


  Zie alle producten per merk
 • EFFAX

  Met zijn brede assortiment van leerverzorgings producten zorgt Effax er voor dat uw leerwerk...
  Lees meer
  Met zijn brede assortiment van leerverzorgings producten zorgt Effax er voor dat uw leerwerk altijd grondig kan worden schoongemaakt en worden verzorgt. De combinatie van populaire, goed uitgeprobeerde en nieuw ontwikkelde producten voorzien het van optimale zorg. Alle EFFAX leerverzorgings producten worden zonder water gebruikt en zijn daardoor extreem zacht voor leer. De EFFAX producten zijn vooral effectief als deze in combinatie worden gebruikt.


  Zie alle producten per merk
 • EFFOL

  Ervaren wedstrijdruiters over de gehele wereld hebben vertrouwen in het merk EFFOL . Hoogwaardige,...
  Lees meer
  Ervaren wedstrijdruiters over de gehele wereld hebben vertrouwen in het merk EFFOL . Hoogwaardige, natuurlijke componenten staan garant voor de hoogste kwaliteit in ons complete assortiment. Al meer dan 100 jaar zijn wij toegewijd aan het ondersteunen van de vitaliteit, het verbeteren van de prestatie en het behoud van een goede gezondheid van uw paard.

  Het complete assortiment van EFFOL care producten garandeert het welzijn van uw paard. Alle EFFOL care producten zijn dermatologisch getest en de grondstoffen worden verwerkt volgens de farmaceutische wetgeving. Onze producten zijn daarom zeer geschikt voor de huid en vacht.


  Zie alle producten per merk
 • EQUITHÈME

  Gemaakt in 1985, is EQUITHÈME het merk wat de stijl van rijkleding radicaal gemoderniseerd...
  Lees meer
  Gemaakt in 1985, is EQUITHÈME het merk wat de stijl van rijkleding radicaal gemoderniseerd heeft… en heeft een revolutie heeft plaats gevonden in de fashion van paardensport.
  EQUITHÈME heeft de traditionele corduroy broeken en gewatteerde jassen doen vergeten en wordt het trend setting merk wat niemand kan ontgaan.
  In 2004 begint EQUITHÈME met de chocolade/lichtblauwe lijn… een onvergetenlijk succes dat al vijf jaar aan de gang is, over grenzen gaat en opgepakt wordt door anderen.
  Door te gokken op goedpassende , comfortabele materialen en kleuren, met lijnen van technische- en sportkleding, die ieder jaar met een nieuwe kleur combinatie komt, is EQUITHÈME het merk wat de grootste keuze heeft in kleding, paarden- en honden uitrusting
  Vandaag, gaat onze EQUITHÈME collectie voor een relaxte sportswear look. “Hip en comfortabel” is het doel wat wordt bereikt door aandacht te geven aan die details die het verschil maken - zodat uiteindelijk dat kleden om paard te rijden leuk wordt!!
  EQUITHÈME is officieel de leverancier van de Franse ruitersport teams.


  Zie alle producten per merk
 • ERIC THOMAS

  Zadels voor serieuze ruiters met hoge eisen. ERIC THOMAS produceert zijn eerste zadels in 2001....
  Lees meer
  Zadels voor serieuze ruiters met hoge eisen.
  ERIC THOMAS produceert zijn eerste zadels in 2001. Aangemoedigd door het onmiddellijke succes van de veelzijdigheids- en spring modellen, gebruikt ERIC THOMAS deze kennis bij de goed afgewerkte productie voor een eerlijke prijs om top zadels te produceren voor iedere discipline. Er is een ERIC THOMAS zadel voor alle disciplines: springen, cross, dressuur, endurance en trekking, allemaal vervaardigd met een flexibele boom en met de beste kwaliteit volnerf vaarsleder. ERIC THOMAS zadels zijn er in verschillende stijlen met zeer verschillende afwerkingen om zo iederen een scala van keuzes te geven voor het niveau van rijden, aspiraties en smaak.
  Omdat een zadel zowel het paard als de ruiter moet passen worden sommige van de ERIC THOMAS modellen gemaakt in verschillende breedtes voor breedere paarden of met verwisselbare bomen. Normaal gesproken worden zadels zonder toebehoren verkocht maar u zult alle benodigde accessoires in onze collectie vinden om uw uitrusting compleet te maken (stijgbeugelriemen en singels) bijpassend bij het zadel van uw keuze, net als een collectie van bijpassende hoofdstellen en trainingsbenodigdheden. ERIC THOMAS den kook aan het gemak van de ruiter en heeft een lijn van mini-chaps welke gemaakt is van dezelfde kwaliteit leer als wordt gebruikt voor de zadels.


  Zie alle producten per merk
 • EXCELSIOR

  Of u nu een beginnend of een ervaren ruiter bent, op een geven moment heeft u of zal u worden...
  Lees meer
  Of u nu een beginnend of een ervaren ruiter bent, op een geven moment heeft u of zal u worden geleid om te kiezen voor EXCELSIOR leerwerk. Op alle niveaus zoekt men leer wat robuust is en makkelijk is voor dagelijks gebruik, maneges of vrijetijd. Dit is EXCELSIOR met een lijn van zadels, tuigen en toebehoren vervaardigd van zorgvuldigd afgewerkt volnerf buffel leer en altijd met een goede prjs/kwaliteit verhouding.


  Zie alle producten per merk
 • FEELING

  Een kwaliteits schakel tussen u en uw paard. Ontwikkeld als referentie voor alles wat met...
  Lees meer
  Een kwaliteits schakel tussen u en uw paard.
  Ontwikkeld als referentie voor alles wat met mondstukken te maken (bitten en trenzen), is het merk FEELING bekend om kwaliteit en de afwerking van zijn bitten. Alle FEELING bitten worden tijdens productie uitvoerig getest omdat een kwaliteits bit garant staat voor veiligheid.
  FEELING bitten zijn gemaakt van zeer hoge kwaliteit (de beste) 18 chroom roestvrij staal die het "Lost Wax System" gebruikt wat een perfecte finishing en glans geeft, in tegenstelling tot de gezandstraalde versie wat meestal gebreken vertoont.
  Om aan de vraag te voldoen heeft FEELING een "gesatineerde roestvrijstalen" collectie ontwikkeld. Deze “satin look” is alleen uit esthetisch oogpunt om zo een bit bijpassend te vinden bij de gespen van uw favoriete hoofdstel. Als de specialist en leider in het “roestvrij stalen” veld, brengt FEELING ook een brede collectie sporen en (gewone of veiligheids) beugels voor alle praktijken en disciplines. En om het beter betaalbaar te maken voor iedereen heeft het merk FEELING in 2011 het merk FEELING FIRST gelanceerd, van een gelijkwaardige kwaliteit maar met een minder verfijnde afwerking.


  Zie alle producten per merk
 • FLECK

  Al bijna 140 jaar creërt en fabriceert het bedrijf FLECK zwepen. Vanaf het begin is het...
  Lees meer
  Al bijna 140 jaar creërt en fabriceert het bedrijf FLECK zwepen. Vanaf het begin is het voornaamste doel van FLECK altijd geweest om bestaande producten continu te verbeteren maar ook om nieuwe te ontwikkelen. Sinds tientallen jaren is FLECK bekend over de hele wereld door de paardensport beoefenaars als DE Duitse zwepen fabrikant. FLECK zwepen en menzwepen zijn synoniem voor innovatie en hoge kwaliteit en worden gebruikt in alle hippische disciplines.


  Zie alle producten per merk
 • FYNALITE

  FYNALITE is de Engels specialist van stal vorken. Deze innovatieve vorken worden sinds 1985...
  Lees meer
  FYNALITE is de Engels specialist van stal vorken. Deze innovatieve vorken worden sinds 1985 gemaakt met de beste designs. FYNALITE creëert en produceert een breed scala van producten, waaronder stal vorken, harken, schoppen ... Alle FYNALITE producten zijn gemaakt van materialen van de beste kwaliteit om langdurig gebruik te garanderen en zijn altijd zo licht mogelijk.


  Zie alle producten per merk
 • HEINIGER

  Heiniger is een Zwitsers bedrijf opgericht in 1946, ontwikkelde en begon met de productie van de...
  Lees meer
  Heiniger is een Zwitsers bedrijf opgericht in 1946, ontwikkelde en begon met de productie van de eerste scheermachines voor runderen, paarden en schapen in 1965. Vandaag de dag, Heiniger is 's werelds nummer één in het scheren van dieren. Overal in de wereld zijn miljoenen dieren geschoren en verzorgd met Heiniger producten. Vervaardigd in Zwitserland voldoen Heiniger producten aan de hoge normen van Zwitserse kwaliteit en precisie.


  Zie alle producten per merk
 • HIGHWAYS

  Een collectie van sterke gecombineerde hoofdstellen en accessoires gemaakt van volnerf vaarsleer...
  Lees meer
  Een collectie van sterke gecombineerde hoofdstellen en accessoires gemaakt van volnerf vaarsleer voor dagelijks gebruik.


  Zie alle producten per merk
 • HIPPOTONIC

  Alle essentiële verzorgingsproducten voor uw paard en leerwerk. Van verzorgings- tot...
  Lees meer
  Alle essentiële verzorgingsproducten voor uw paard en leerwerk.
  Van verzorgings- tot voedingssupplementen draagt de objectiviteit van HIPPO-TONIC bij aan de balans en het welzijn van uw paard.
  Handig en ergonomisch, de collectie HIPPO-TONIC van verzorgings en staluitrustig biedt producten aan die gemakkelijk en efficient zijn in gebruik… in grappige kleuren… als benaderd op een leuke manier, wordt het verzorgen van het paard plezieriger.

  Voor de verzorgings producten geeft HIPPO-TONIC de voorkeur aan natuurlijke componenten om de veiligeheid van uw paard en leerwerk te waarborgen.
  • Voor uw paard: een complete serie van producten speciaal gemaakt voor het onderhoud van hoeven, benen, vacht, manen en staart.
  • Voor uw paard om in vorm te blijven of om zijn gezondheid en fysieke prestaties te verbeteren: voedingsupplementen rijk aan vitamines en mineralen.
  • Voor het comfort van u en uw paard: verzachtende, reinigende en voedende leer verzorging om de orginele kwaliteit van het leer te behouden, om het op te poetsen en de levensduur te verlengen.


  Zie alle producten per merk
 • JUMPTEC

  Uw paard verdient effectieve bescherming. Er wordt veel gevraagd van een paard tijdens workouts,...
  Lees meer
  Uw paard verdient effectieve bescherming. Er wordt veel gevraagd van een paard tijdens workouts, daarom heeft JUMPTEC een collectie ontwikkelt van shock absorbers en onderleggers in siliconen gel gefocust op vibratie en shock absorptie, .
  Geprezen om de resultaten verkregen door verbetering in beweging spreidt de siliconen gel zich uit naar de ruiter om van dit comfort te profiteren. In de tussentijd bevestigt JUMPTEC zijn leiderschap in beenbescherming met een hele collectie bandages, in een tot dusver ongeëvenaarde keuse in kleuren en een ultra lichte anatomische peesbeschermer en strijklap.


  Zie alle producten per merk
 • LAG

  Handschoenen voor iedereen, iedere dag en alle weersomstandigheden. Ontwikkeld voor dagelijks...
  Lees meer
  Handschoenen voor iedereen, iedere dag en alle weersomstandigheden.
  Ontwikkeld voor dagelijks gebruik, combineren LAG handschoenen technologie en gemak met één prioriteit: grip. Een licht contact en stille handen maken dat uw paard de aanwijzingen van de hand beter begrijpt.
  Welke handschoen u ook kiest, LAG biedt modelen aan met verstevingen op de plekken waar de teugels liggen, aangepast aan alle seizoenen om u te beschermen tegen vocht en kou terwijl ze comfortabel en ademend blijven. LIKE A GLOVE, een handschoen die past…


  Zie alle producten per merk
 • MICHEL VAILLANT

  Franse fabrikant gespecialiseerd in innovatieve oplossingen voor hoefsmeden en het leveren van...
  Lees meer
  Franse fabrikant gespecialiseerd in innovatieve oplossingen voor hoefsmeden en het leveren van ijzers, nagels, gereedschappen en kalkoenen.


  Zie alle producten per merk
 • NORTON

  NORTON is een algemeen merk voor ruiters en paarden. Welk artikel u nodig heeft zult u vinden in...
  Lees meer
  NORTON is een algemeen merk voor ruiters en paarden.
  Welk artikel u nodig heeft zult u vinden in de NORTON collectie met de beste prijs/kwalitiet verhouding. NORTON kijkt voor inspiratie onder de beste producten en ontwikkelt ze om ze voor iedereen bataalbaar te maken…. De meest geraffineerde materialen, de meest practische uitrusting… en de beste prijs. Door het kopen van NORTON producten profiteert u van bewezen innovaties en designs voor de beste prijs!


  Zie alle producten per merk
 • OFFICINALIS

  OFFICINALIS groeit in een ongerepte vallei, heerlijk geurende geneeskrachtige planten die rijk aan...
  Lees meer
  OFFICINALIS groeit in een ongerepte vallei, heerlijk geurende geneeskrachtige planten die rijk aan natuurlijke actieve ingrediënten, voor het welzijn van je paard.

  In het wild gebruiken paarden instinctief fytotherapie door planten te selecteren die de natuur hen geeft. In een weide halen zij eigenlijk de geneeskrachtige kruiden die het meest geschikt zijn voor hun behoeften.

  De laatste tijd boeken een toenemend aantal dierenartsen uitstekende resultaten met behulp van deze kruiden remedies. Dit soort remedie kan efficient een groot aantal pathologieën behandelen: respiratoire aandoeningen, spier, been, pezen evenals gezamelijke spierproblemen en verschillende soorten voedselintolerantie en allergieën. Fytotherapie helpt ook paarden in goede gezondheid te houden door het versterken van hun immuunsysteem en kan preventief worden gebruikt tegen de eerste symptomen van een ziekte.

  Houd er rekening mee dat alle geneeskrachtige planten niet voor alle dieren geschikt zijn, het is dus het beste om een dierenarts te raadplegen voor behandeling en dosering.

  In the wild, horses instinctively use phytotherapy by selecting the plants nature gives them. In a pasture, they will actually pick the medicinal herbs best suited to their needs.

  Lately, an increasing number of veterinarians started using these herbal remedies with excellent results. This type of remedy can efficiently treat a great number of pathologies: respiratory disorders, muscle, bone, joint as well as musculoskeletal problems, and different types of food intolerances and allergies. Phytotherapy also helps keeping horses in good health by strengthening their immune system, and may be used as a preventive measure against the first symptoms of a disease.

  Please note that all medicinal plants may not be beneficial to all animal, so it would be best to seek veterinary advice for treatment and dosage.


  Zie alle producten per merk
 • PAPO

  Franse kunstenaar die ontwerpt huisdieren, paarden in het bijzonder. Papo figuren zijn gecreërd...
  Lees meer
  Franse kunstenaar die ontwerpt huisdieren, paarden in het bijzonder. Papo figuren zijn gecreërd op een zeer realistische manier door kunstenaars die zeer nauwkeurig elk ras, beweging en detail kunnen weergeven. Ze zijn gemaakt van PVC, een zeer soepel en zacht materiaal met grote kneedbaarheid. Deze Papo beeldjes zijn met de hand geschilderd en uniek.


  Zie alle producten per merk
 • PAXONE

  Waterproof wax voor geoliede kleding. Geeft langdurige waterproof protectie aan kleding, maakt...
  Lees meer
  Waterproof wax voor geoliede kleding. Geeft langdurige waterproof protectie aan kleding, maakt soepel en zacht en voorkomt kreuken.


  Zie alle producten per merk
 • PESSOA

  Het Pessoa-merk staat synoniem voor kwaliteit ... en legendarische inspiratie. De klassieke stijl...
  Lees meer
  Het Pessoa-merk staat synoniem voor kwaliteit ... en legendarische inspiratie. De klassieke stijl van Nelson Pessoa is een inspiratie voor alle ruiters. Een ieder die een Pessoa zadel heeft, zijn opvallend trouw aan het merk vanwege de kwaliteit en het ontwerp, omdat de zadels testen ondergaan tijdens internationale wedstrijden en ook vanwege het talent van de zadelmakers die ze ontwerpen. Het kopen van een Pessoa is meer dan een simpele aankoop: het is een levenslange verbintenis met het merk. Pessoa zoekt perfectie. Immers, grenzen worden overschreden.


  Zie alle producten per merk
 • RAINLEGS

  Speciaal ontworpen voor fietsers en ruiters. Rainlegs ™ zijn korte water-en winddichte broeken...
  Lees meer
  Speciaal ontworpen voor fietsers en ruiters. Rainlegs ™ zijn korte water-en winddichte broeken die beschermen tegen regen en kou. Met een vernieuwend design gecombineerd met een zeer lichte stof, zijn Rainlegs ™ gemakkelijk aan te trekken en te dragen. Uiteindelijk DE oplossing om droog te blijven tijdens het rijden in de regen!


  Zie alle producten per merk
 • RANDOL’S

  Geliefd bij het buitenrijden… Je bent fan van grote buitenritten en lange afstanden... Voor jou...
  Lees meer
  Geliefd bij het buitenrijden… Je bent fan van grote buitenritten en lange afstanden... Voor jou is paardrijden een manier om de natuur te ontdekken, wat het weer ook is. RANDOL’S uitrusting is speciaal gemaakt voor comfort en gemak voor u en uw paard: comfortabele en robuuste zadels, sjabrakken met zakken, zadeltassen om spullen die nodig zijn in te stoppen, hoeden en regenjassen voor bescherming tegen het weer.


  Zie alle producten per merk
 • RIDING WORLD

  Het merk voor verschillende ruiters – met een praktische voorkeur. RIDING WORLD heeft zijn...
  Lees meer
  Het merk voor verschillende ruiters – met een praktische voorkeur.
  RIDING WORLD heeft zijn inspiratie door ervaringen uit het echte leven van de dagelijkse ruiters om praktische en trendy uitrusting te ontwerpen, die er nog niet is. Een hele collectie leerwerk (hoofstellen, zadel toebeoeren, halsters en wedstrijd accessoires) gemaakt van het beste volnerf buffel leder met hoge kwaliteit van looien voor de duurzaamheid, heeft deze RIDING WORLD collectie handige items voor ruiters en hun honden vrienden.


  Zie alle producten per merk
 • STASSEK

  Het is onmogelijk voor te stellen: een stal zonder Stassek onderhoudsproducten. Wat wij willen?...
  Lees meer
  Het is onmogelijk voor te stellen: een stal zonder Stassek onderhoudsproducten. Wat wij willen? Onderhoudsproducten aan bieden die ons geloof volgt: kwaliteit zonder compromis! Naast onze producten, vindt u grote namen, die zich allang hebben bewezen: Equistar, Equilux, Equigel en ook Quickstar en Equidura


  Zie alle producten per merk
 • TERRY'S

  TERRY’S zadels zijn het beste compromis voor een paardeneigenaar of een vrijetijds ruiter die...
  Lees meer
  TERRY’S zadels zijn het beste compromis voor een paardeneigenaar of een vrijetijds ruiter die naar een zadel zoekt, wat comfort en duurzaamheid combineert voor buitenrijden, trail rijden of het oefenen met springen. Een goed bewezen ontwerp en mooie afwerking voor een excellente prijs/kwaliteits verhouding.


  Zie alle producten per merk
 • WEATHERBEETA

  Wat het weer ook is Al meer dan 30 jaar ontwerpt en produceert Weatherbeeta paarden dekens over...
  Lees meer
  Wat het weer ook is
  Al meer dan 30 jaar ontwerpt en produceert Weatherbeeta paarden dekens over de hele wereld. Door het gebruik van alleen de meest geavanceerde ontwerpen en materialen, hebben zesinds het prille begin trend gezet. Ongeacht het weer, waar u ook bent in de wereld - er is een Weatherbeeta deken voor uw paard.. Het bewijs? Het is in hun producten!


  Zie alle producten per merk
 • WHIP & GO

  Zonder twijfel de grootste keuze in rij-, dressuur-, men-, en longeerzwepen. WHIP&GO betekend een...
  Lees meer
  Zonder twijfel de grootste keuze in rij-, dressuur-, men-, en longeerzwepen. WHIP&GO betekend een exceptioneel brede collectie ontworpen met constante aandacht voor ergonomie en gebruikers gemak om alle disciplines te kunnen voorzien. Van de grappige zweep voor de eerste les van uw kind tot de elegante trendy wedstrijdzweep, van longeerzweep tot menzweep, wat uw budget, uw niveau of discipline is , u zult uw hulpmiddel in onze collectie vinden.


  Zie alle producten per merk
 • WINTEC

  Tijd om te rijden, tijd om te genieten. Het wereldwijd op de markt brengen van het Wintec...
  Lees meer
  Tijd om te rijden, tijd om te genieten.
  Het wereldwijd op de markt brengen van het Wintec assortiment in 1986 is het bewijs van de innovatieve benadering van de zadel productie door de Bates broers.
  De WINTEC zadels zijn ontworpen door de wil om een lichter zadel te maken en toen werd besloten om het zadel met een dun laagje schuim en gelamineerde stof te bekleden.

  WINTEC was het eerste zadel vervaardigd uit high-tech materialen en slaat hiermee een moderne weg in in een industrie die stevig vasthoudt aan tradities. WINTEC zadels zijn buitengewoon licht van gewicht, gemakkelijk te onderhouden, van hoge kwaliteit en in een scala van heldere kleuren beschikbaar. WINTEC zadels voorzien ruiters over de hele wereld van een hoogwaardig alternatief voor leren zadels om het makkelijker te maken meer tijd met hun paarden door te brengen. Het werd enthousiast geaccepteerd door ruiters op alle niveaus, waaronder Olympiërs. De kwaliteit van de WINTEC serie werd gedemonstreerd tijdens de Olympische Spelen van 1992, toen reed Isabell Werth op een WINTEC zadel in het gouden medaille-winnende Duitse dressuurteam.

  Het doel van WINTEC is om paardrijden makkelijk en comfortabel te maken. Omdat WINTEC werelds toonaangevende innovaties , high-tech materialen, kenmerken en het lichte gewicht zadels biedt, is gemakkelijk te zien waarom dit bedrijf wereld leider in synthetische zadels is.


  Zie alle producten per merk