Benodigheden voor het paard en rij uitrusting voor de ruiter: Ekkia is de specialist van de paarden wereld.
<

Terug


NIEUW: Eric THOMAS presenteert de "Advance" serie


01-03-2013

 

       Voor het welzijn van uw paard tijdens het rijden is het belangrijk om een zadel te kiezen dat perfect kan worden aangepast aan zijn lichaamstype en de vorm van zijn rug. Het nieuwe “Advance” zadel: “de voorkeur geven aan technologie, tijd winnen en een voorsprong nemen”!  Welke discipline u ook kiest, dressuur, springen of recreatief rijden, met dit  zadel  heeft u techniek en comfort voor u en uw paard gevonden!

 

 

Technische eigenschappen: “De Advance +’s”

 

 

       Voor het comfort en het gemak van de ruiter, zijn de veelzeidigheids- en springzadels bekleed met anti-slip vinyl: deze zijn perfect voor dagelijks gebruik en voor wedstrijden dankzij  de leder-look en de stevigheid. De dagelijkse verzorging is zoveel gemakkelijker: slechts met een natte spons te reinigen om het er als nieuw uit te laten zien!  Zeer handig  voor iedere“drukke” ruiter!

 

 

     Voor het paard: de pasvorm van het zadel is optimaal dankzij de verwisselbare boom. Verkrijgbaar in 6 maten zodat u de breedte van de boom kunt aanpassen aan het lichaam van uw paard. Bovendien is de kamer terug gesneden zodat het de schoft vrij houdt om zo drukpunten te verminderen.

 

 

        Verkrijgbaar bij uw ruitersportzaak: 

 

 

- Eric THOMAS “Advance” veelzijdigheidszadel is verkrijgbaar  in 15’’, 16’’, 17’’, 17.5’’ en 18’’

- Eric THOMAS “Advance” sringzadel is verkrijgbaar in 15’’, 16’’, 17’’, 17.5’’ en 18’’

- Eric THOMAS “Advance” crosszadel is verkrijgbaar in 16’’, 17’’ en 18’’

- Eric THOMAS “Advance” dressuurzadel is verkrijgbaar in 16’’, 17’’, 17.5’’ en 18’’

 

<

Terug